Utdelningar

Älskade, älskade utdelningar, ni sätter sannerligen en guldkant på tillvaron!
 


Det är genom växande utdelningar jag planerar att bli rik som ett troll! Genom att klicka på länkarna här under kan ni följa min utdelningsresa genom åren. Än så länge har snöbollen bara börjat rulla men genom att envist skyffla in mer pengar i mina bolag månad för månad, samtidigt som 100% av utdelningarna återinvesteras, så ska det nog bli en ordentlig bumling av denna boll med till slut.
MvH Pengaregn

4 kommentarer:

 1. Snyggt. Fin grön kolumn med "höjd utdelning".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst fasen är den trevlig att titta på:) Håller tummarna att den kan bli någorlunda lika fin under 2018 med. Ha det gött!

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
  Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

  SvaraRadera