tisdag 10 oktober 2017

Äntligen är portföljen uppdaterad


Det tog sin tid ska gudarna veta men idag har jag till slut tagit mig i kragen och ryckt ur tummen ur baken. Portföljen är uppdaterad och finns att beskåda under fliken portfölj eller genom att klicka HÄR.

Jag har slarvat endel med att fylla i mitt excelark med mina innehav. Största anledning till det är nog att det finns så otroligt lättillgängligt för mig på Avanzas sida. Det jag kan ångra lite att jag inte följt upp närmre är portföljens utveckling månad för månad. Det är ju svinkul att se portföljen svälla på ett diagram så jag vet inte varför detta glömts bort av mig. Även på denna punkt ska jag rycka upp mig. Jag har börjat gå tillbaka för att få reda på portföljvärdet vid starten av varje månad men det tar lite tid.

När jag nu fyller i alla siffrorna kring mina innehav slår det mig att det hänt endel. Ibland tycker jag det kan kännas som det går så jäkla långsamt och att det inte händer något. Genom att zooma ut lite får man lite nya perspektiv och kan se att visst fasen har det hänt endel sedan starten då i februari för lite över 1,5 år sedan.

Både portföljen och kunskapsbanken har växt rejält och det är min målsättning att den ska få fortsätta göra. Full fart mot 400 000:-!:)

Jag vill passa på att skicka ut en liten hälsning till alla ni som vill hänga med på min resa och kommer med peppande ord och kloka visdomar. Ni är grymma allihop och jag uppskattar er otroligt mycket!

Tack!

MvH Pengaregn

2 kommentarer:

 1. Visst händer det saker. Jag skrev ett liknande inlägg om hur det är att bli "hemmablind" och hur man får göra jämförelser på graferna hos sin nätmäklare så ser man verkliga framsteg. Keep it up!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att påminna sig om att det är ett maraton vi springer och inte en spurt:) Och på samma gång försöka hitta saker längs vägen för att motivera sig att fortsätta kriga.

   MvH Pengaregn

   Radera