torsdag 28 december 2017

Målet är uppfyllt!


Jag var verkligen inte säker att jag skulle nå ända fram till min målnivå, 10 000 i utdelningar under året, under hösten men efter den strida ström av utdelningar som december bjöd på kan jag med glädje stryka ett sträck över målet. Tacka vet jag utdelningskalender istället för adventskalender:)

Jag var faktiskt över gränsen redan för någon vecka sedan men årets sista utdelning som kom från VF Corp får räknas som grädde på moset. Nu är det full fart framåt som gäller. Ser grymt mycket fram mot att få börja bygga på ännu ett blad i mitt utdelningsark samt fila på nya mål som ska nås under nästa år. Det totala summan som trillade in under året håller jag för mig själv tills det blir dags för års-summeringen.

Det är allt en himla tur att jag haft utdelningarna som små inslag av glädje under denna annars rätt bedrövliga decembermånad. Här i mina trakter fick vi ordentligt med snö en dag med ordentlig kyla, dessvärre regnade hela rasket bort redan nästa dag. Det tråkiga vädret kombinerat med sjukt mycket jobb och vinterkräksjuka gör att jag är bra sugen på att ta timeout från hela rasket. Har börjat kika på resor till solen efter nyår men allt är ju så bedrövligt dyrt. Har ni några supertips när det gäller prisvärda resor? Jag behöver soooool!

Som om inte detta varit nog så har flera av mina bolag gått på pumpen rejält den senaste tiden. Den absolut värsta surdegen är givetvis H&M. Tack vare en väldiversifierad portfölj så gör inte de enskilda rasen att jag gråter blod men visst fasen känns det tråkigt. Det kan nog vara läge att se över innehaven inför det nya året.

Hoppas alla ni läsare och bloggkollegor haft en fantastisk jul!

MvH Pengaregn

PS: Målsidan är uppdaterad och kan nås genom att klicka HÄR DS

10 kommentarer:

 1. Grattis till uppnått utdelningsmål!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Ett tips på resa är spanien under februari. Billigt, helt okej med sol dock inte varm det kan bli under sommaren. Jag ser det som en fördel men det beror på vem man frågar! I övrigt så är priskalendern på flygbolag exempelvis norwegian ett bra sätt att screena resor på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj! Har kikat lite åt det hållet men det faller på värmen för vår del. Vi vill ha ordentlig värme:) Tack för tipset dock!

   MvH Pengaregn

   Radera
 3. Grattis till att ha nått ditt mål!

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till dig Pengaregnet! Nu ser vi till att köra galet hårt under 2018 :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu är det gasen i botten som gäller:) Gott nytt år!

   MvH Pengaregn

   Radera