torsdag 18 maj 2017

Comeback...eller iallafall en mjukstart


Jag har i tysthet slipat mina vapen en tid och hade egentligen planerat att komma tillbaka till bloggen med lite mer struktur än detta inlägg. Men nu kan jag inte hålla mig borta från tangenterna. Det här blir ett inlägg i kortaste laget men jag lovar att det kommer mera. Jag har samlat olika uppslag på hög och nu känner jag att lusten att blogga är tillbaka.

Var är det då som gör att jag inte följer min plan utan känner att det är alldeles nödvändigt att peta ut detta inlägg? Svaret är kort och gott Stefan Persson!

Karln har alltså i dagarna köpt H&M aktier för lite över 1 miljard pickadoller! 1 000 000 000. Det är inte katt skit det inte. Att han köper är inte det som gjorde att jag fick sådan lust att dela med mig utan det som fick mig att gå igång var när jag summerade familjen Perssons totala innehav i bolaget.

Sammanräknat äger familjen 656 miljoner aktier och detta borde årligen ge dom (om ni inte min räknare fick spatt av dessa siffror) 6 396 000 000 i utdelning! Där har vi något att sträva mot mina kära utdelningsvänner!:)

Våren är här, och Pengaregn är på väg tillbaka!

MvH Pengaregn

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hehe helt klart men du är en god bit på väg😉

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Välkommen tillbaka! Ja, det var sannerligen ingen liten utdelning de får ihop på bara ett innehav! :-)

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Härligt att höra ifrån dig igen! Håller med om att familjen Persson får en imponerande utdelning för sitt innehav i HM.
   Undrar just hur mycket utdelningar vi i bloggetern skrapar ihop tillsammans från HM :)

   Radera
  2. I dagsläget kommer vi inte ens i närheten är jag rädd, men vi ger ju inte upp för det:) En dag kanske vi är ikapp:)

   MvH Pengaregn

   Radera
 4. Hej Pengaregn!

  Har väntat ivrigt på att du ska komma tillbaka. Har till och med själv hunnit med att öppna upp en blogg haha. Välkommen tillbaka!

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fasen va glad jag blir när du skriver så!:) Tack!

   Kul att du sparkat igång en egen blogg, ska omedelbums surfa över och ta mig en titt.

   MvH Pengaregn

   Radera
 5. Välkommen tillbaka Pengaregn :) Funderar på om du strypt din telefonkostnad än? 499 kr månaden låter alldeles för mycket :/

  Du är alltid välkommen att bli min Vimla vän om du känner dig redo att spara några kronor :)

  https://vimla.se/?201605250938281876

  Ha en fin dag :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenare Slimis!

   Ja ett första steg är taget i rätt riktning gällande telefonkostnaderna. Dessvärre var man sambo tvungen att få tag i en ny telefon så då blev det en förlängning dock med ett billigare abonnemang. I juli är det dock dax att ta tag i nästa abonnemang och då skulle kanske Vimla kunna vara ett alternativ. Jag ska definitivt ha dig i åtanke:)

   Ha det gott!

   MvH Pengaregn

   Radera
 6. Njut av krediten, det snabba lånet, garanterat på 72 timmar och fortsätt välja ditt nya livsprojekt. Vi erbjuder lån till alla seriösa personer i behov: offentliga och privata företag med en räntesats om 3%. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Tack för att du kontaktade oss för mer information.

  E-post ( georges.matvinc@gmail.com )

  WhastApp: +33 756924191

  SvaraRadera