tisdag 23 maj 2017

Trehundratusen pix


Ja nu är det snubblande nära att portföljen kliver över en ny nivå och ännu en milstolpe kan strykas från listan. Kan bara börsen hålla sig ungefär vid dessa nivåer så ska det inte vara några bekymmer att nå 300 000:- i samband med månadens insättning. Jag har ju varit minst sagt dålig på att uppdatera er läsare om hur det tuffar på i portföljen men jag lovar bättring. Månadsköpen har dock fortsatt och portföljen växer månad för månad.

Löningsdag har ju alltid varit trevligt men numera njuter jag lite extra i slutet av månaden då det också bjuds på uppesittarkväll samt månadsköp av fler aktier. Att vi dessutom är långlediga och solen skiner på oss gör en annars bra tid på månaden till en alldeles förträfflig. Om bara dessa jävla idioter kunde ge fan i att bomba oskyldigt folk hade det mesta varit toppen.

I början av min bloggkarriär skrev jag ett inlägg om det här eländiga ämnet och hoppades lite naivt att det skulle få bli en engångsföreteelse. Tyvärr blev det ju inte så och det gör mig så förbannad! Jag vill leva i en värld där jag inte behöver känna mig rädd och misstänksam mot allt och alla. Suck! Att människor ska behöva sätta livet till för att fullständiga galningar spränger bomber, kör med lastbilar eller vad det nu kan vara måste få ett slut!

Nu ska jag försöka låta bli att fundera mer på världens elände och istället ge mig ut och njuta av en härlig eftermiddag med det mest värdefulla jag har, min familj. Där kommer förevigt aktieportföljen ligga i lä när det kommer till värde...oavsett milstolpe.

Ta hand om er!

MvH Pengaregn

14 kommentarer:

 1. Grattis! Min portfölj passerar 400 000 kronor idag när lönen förs över till depån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fan va gött! Grattis:) Jaf ska göra mitt bästa för att komma i fatt dig;)

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Innan sommaren är slut kommer jag sannolikt att ha passerat nästa milstolpe på 200 000:- roligt att även du uppfyller dina mål. Men som sagt, ju mer pengar som går in, desto mer avkastning.

  SvaraRadera
 3. Helt riktigt! Familjen kommer alltid i första hand. Nåväl, i princip alltid i alla fall :)

  SvaraRadera
 4. Har följt bloggen sen i höstas och det verkar gå undan här! Jag passerade själv 400k denna månad, men då har jag "fuskat" då jag har lagt över lite sparkapital. Det som är roligt är att >10k i utdelningar har ramlat in bara i år! När jag köpte min första aktie förra året drömde jag inte ens om det.

  SvaraRadera
 5. Själv ligger jag i lä. Har precis börjat och är uppe i 20.000 kr :) Men någon gång måste man ju börja :)

  /Emelie

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat! Ser framemot den dagen jag når samma milstolpe =) Lägger till din blogg bland bloggar jag följer. Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Vi har två mille i sikte och hoppas nå dit under året. Men allt är relativt, det viktiga är att man gör och inte bara tänker göra.

  Löningsdags är trevligt men ack så kortvarig lycka. Några knapptryckningar så är lönen borta, och pengamaskinen har fått förstärkning med nya pigga arbetare som ska producera tusenlappar, go for it!
  Tur att det trillar in lite utdelningar då och då som ger lite bonuslycka i tillvaron.

  SvaraRadera
 8. Grattis till nästa milstolpe! Även jag satar på 300 000:- men först 250 000:- och jag skall försöka att nå denna inom ett halvår. För egen del gäller det just nu inte att tröttna, men tycker att det går lite segt just nu. Detta beroende på att börsen varit oregelbunden sedan i somrar och mest backat, men jag håller ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har portföljen klivit över 400 000:- så det rör helt klart på sig. Jag kan dock känna igen mig i att det går lite segt. Allra helst vill man ju vara framme vid målet men det gäller nog att hålla fast vid ett långsiktigt tänk. Dom stora pengarna gör man inte under år utan snarare decennier:)

   MvH Pengaregn

   Radera
 9. Njut av krediten, det snabba lånet, garanterat på 72 timmar och fortsätt välja ditt nya livsprojekt. Vi erbjuder lån till alla seriösa personer i behov: offentliga och privata företag med en räntesats om 3%. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Tack för att du kontaktade oss för mer information.

  E-post ( georges.matvinc@gmail.com )

  WhastApp: +33 756924191

  SvaraRadera