måndag 27 november 2017

Det går i vågor

 
Då var jag där igen... Bloggen har fått vara tyst en stund. 

Man kan nästan jämföra min bloggfrekvens med en kurva över mitt mående. Är det mycket annat som händer så blir skrivandet lidande. Årstiden, jobbet och en envis förkylning har dragit ned mitt humör under en period och då finns inte motivationen där att plita ned några inlägg. Snarare bidrar just då bloggen mer till mitt dåliga samvete. Jag vill skriva men har inte ork och lust och jag får då istället dåligt samvete och skjuter det framför mig.

Ett jäkla märkligt beteende för jag vet att jag mår så mycket bättre när jag faktiskt gjort något istället för att bara passivt glo in i väggen. Det är helt klart något jag måste bli bättre på. Få saker gjorda även när det tar emot att göra dom. Jag jobbar på det och vill tro att jag blir bättre och bättre på det. Övning ger färdighet och är det något jag verkligen vill bra riktigt duktig på så är det att kontrollera mitt mående mer. Att kunna vända dåliga dagar till bra dagar exempelvis. Det är så otroligt mycket som sitter i hjärnan och "tyvärr" är den precis lika duktig på att få oss att må skit som att få oss att må bra. Det gäller bara att få vågskålen att väga mer åt det trevligare hållet;) Lättare sagt än gjort... men jag jobbar på't.

Vissa projekt ger mer energi än dom tar och ett sådant litet äventyr är jag ute på just nu tillsammans med bloggkollegan Kronan till Miljonen. Känns grymt kul att jobba med honom och jag hoppas att vi inom en någorlunda snar framtid kan visa upp och berätta mer om vad vi pysslar med.
 
Tiden rasslar iväg i en rasande fart och vi närmar oss årsslutet med stormsteg. Jag ser med spänning fram mot utdelningsammanställningen som kommer. Kommer jag nå mina utsatta 10 000:-? Det ser lovande ut men än är det en bit kvar.

November har hittills bjudit på ett utdelningsregn närmast i stil med vad som bjuda på våren. Större delen av dessa pengar kan jag tacka NCC och H&M för.Totalt rasslade det in 1354,60:- under månaden och det gör att det endast är 457,64:- kvar till tiotusingen. Vi får se vad slutresultatet blir men fredagens black friday shopping borde göra så att några fler utdelningskronor trillar in under december.

MvH Pengaregn

1 kommentar:

  1. Tror det här kommer bli hur galet kul som helst och hjälpa tusentals investeringsintresserade runt om i Sverige :) Tack ska du ha för omnämnandet.

    SvaraRadera