fredag 23 december 2016

Det är mycket nu!


Någon julefrid har jag än så länge inte sett röken av och de senaste dagarna har verkligen gått i stressens tecken. På jobbet är det alltid hysteriskt mycket att göra kring årsslutet och slår man samman det med alla andra "måsten" kring julen så har man ett par hyggligt hektiska veckor. Bloggen har såklart bivit lidande och det tycker jag känns tråkigt. Bloggandet ger mig massor och hade själv hade fått välja hade jag hellre knåpat ihop ett gäng inlägg än att vansinnes-stressa på jobbet.

Året börjar närma sig sitt slut och en liten årskrönika tänkte jag försöka få till i mellandagarna. Det har på många sätt varit ett omtumlande år för mig. Mestadels i postiv mening och jag ser fram mot att göra en sammanfattning av det.

Såhär dan för dan trillade årets sista och faktiskt årets största utdelning in. Snusfolket på Swedish Match hade extrautdelning och jag fick in 228:-. Den julklappen tackar jag för och tack vare den kunde jag kliva över 2000:- i totala utdelningar för året. Inte illa pinkat tycker jag:) Målet att nå 200 000:- i portföljvärde innan nyår är inom räckhåll och när månadens insättning trillar in bör jag kliva över målnivån med någon tusenlapps marginal.

Jag vill passa på att önska alla bloggkollegor och läsare där ute en riktigt god jul! Ni har sannerligen förgyllt mitt år! Jag håller tummarna att ni får aktier i era paket:)

MvH Pengaregn

10 kommentarer:

 1. Tack för ett intressant år! Ska bli kul att fortsatt följa din resa i 2017 :)
  /S

  SvaraRadera
 2. Helt plötsligt står julen för dörren!
  God jul till dig också. Jag ser fram emot att följa dig under nästa år också!

  SvaraRadera
 3. Själv behöver jag bli av med lite hår. Är less på att behöva sätta upp det innan jobbet varje dag :) Min portfölj är har också växt mer än tänkt. Började spara i aktier i somras och portföljen ligger redan på >300k (målet var 100k) och utdelningar är just över 2000 kr!

  SvaraRadera
 4. Inte så roligt med så sjukligt mycket stress på jobbet. Själv checkade jag ut redan i tisdags och for hem till hemorten för att ta det lugnt. Blev inte så mycket lugn för mig heller men nu har julfriden faktiskt lagt sig och vi sitter och spelar bingo.

  God jul på dig pengaregnet. Ska bli spännande att följa din blogg öven i fortsättningen. Den är en av de jag besöker allra mest :)

  SvaraRadera
 5. VÄL önskar God jul och Gott Nytt År. Fick en utdelning av Swedish Match på 275:- alltid roligt med bonus.

  SvaraRadera