torsdag 28 september 2017

Castellum fick avsluta september


Det blev strax över en tusenlapp i utdelningar till slut under september månad. Någon stor marginal var det inte att tala om men med de 275:- som Castellum idag delade ut hamnade slutsumman på 1010,26:- efter dragen källskatt.

Det skulle kunna vara så att Pepsico också hinner få ut sin utdelning innan månaden är över men det tar jag inte för troligt då samtliga tidigare utdelningar under året har dröjt en bit in på nästkommande månad.

De bolag som hade den goda smaken att ge mig pengar denna månad var:


Totalt för året ligger nu summan på 7801,46:- och målet på 10 000:- närmar sig. När målet sattes trodde jag det skulle vara en baggis att nå det men ju längre året går desto svettigare tycker jag det blir. Omöjligt är det inte så än lever hoppet! Jag skulle ju kunna lösa det genom att pumpa in pengar i de bolag som delar ut nu under hösten men det känns inte riktigt rätt.

Målsidan har nu fått sig en välbehövlig uppdatering och kan ses genom att klicka HÄR

Hur gick det för er i september?

MvH Pengaregn

2 kommentarer:

 1. Tja!

  Lustigt, jag gick via länken på daniel investerar hemsida och där stod det att ditt inlägg hette "vad ska jag göra med Nordea" Nu när jag väl är här heter det "castellum fick avsluta september"

  Va hände, haha?

  För mig slutade månaden med 1906 kr i utdelning. Castellum nu senast och ett gäng amerikanare före det. Julia augusti och september har varit halvtaskiga månader vad gäller utdelningar för mig och jag jobbar hårt på att fördela utdelningarna jämnare framöver just nu. Nu när Balder pref försvinner så kommer även nästa månad att vara lite trist för mig men November blir det i alla fall lite fart i :)

  Oj vad mycket jag skrev om mig här haha. Bra jobbat av dig också. Hur många bolag har du i portföljen nu? En hel del va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev ett till inlägg som nu ligger uppe om Nordea. Lyckades slira på knappen och publicerade det, tog sedan bort det, och har nu lagt upp det igen... jisses😜

   Har en ordentlig hög med bolag i portföljen, kring 50 men hittar ständigt fler som jag tycker skulle komplettera dom andra och samtidigt höja utdelningsfrekvensen😊

   Oktober ser inte så värst kul ut för min del heller😕

   MvH Pengaregn

   Radera