torsdag 14 september 2017

Liket lever


Fy satan va tyst det har varit här på bloggen. Jag ber så mycket om ursäkt. Tanken var att min långa ledighet skulle bestå av just en hel del ledighet. Nu blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Tiden bara forsade iväg och det kändes som jag hade i princip ingen tid till att ta tag i mina egna små projekt, som exempelvis bloggen.

Nu är det som det är... Jag har vid flera tillfället tänkt skriva av mig något inlägg men så har något annat kommit i mellan och ju längre tiden gått desto större motstånd har jag känt till att hoppa upp i sadeln igen. Men nu får det vara nog, det får skava och kännes hur motigt som helst. Nu vill jag skriva igen, om inte just för att få bort spärren ur skallen.

Det har ju hänt en hel del sedan jag skrev sist men jag tänker inte gå igenom allt det i detta inlägg utan det får komma lite pö om pö. Detta inlägg ska väl mer ses som en liten vinkning från mig till er för att visa att jag inte kastat in handduken än. Fler blogginlägg ska det bli och detta får vara startskottet!

Hoppas ni hänger med!

MvH Pengaregn

PS: Vid ett par tillfällen under min frånvaro har jag fått kommentarer och meddelanden från er läsare och till dom måste jag rikta ett stort tack. Fan va det värmer när något saknat det man skriver:) Tack!

14 kommentarer:

 1. Så sjukt härligt att ha sig tillbaka. Du var en av inspirationskällorna som fick mig själv att starta min blogg för ett långt tag sedan och det ska du ha all eloge för.

  Kör i vind och välkommen tillbaka. The return of the Jedi ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy fasen va kul att höra!:) Blir verkligen superglad. Tycker dessutom mycket om din blogg.

   Tack!

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Klart att du kommer skriva mer. Jag tvivlade aldrig. En paus kan vara bra och som du ser har du varit saknad av flera bloggkollegor.

  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en paus är nog aldrig fel. I just mitt fall var den inte direkt självvald så jag har saknat skrivandet en hel del.

   Tack så mycket!

   MvH Pengaregn

   Radera
 3. Haha känner helt igen mig. Fick också en semestersvacka och jobbet kickade igång rätt så intensivt därefter. Ser fram emot att fortsätta följa dina inlägg.

  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland kommer det helt enkelt annat imellan som gör att det blir extra trögt att komma igång igen...

   Gött att vara igång igen och kul att du vill hänga med på resan:)

   Trevlig helg!

   MvH Pengaregn

   Radera
 4. Välkommen tillbaka! SÅ är det här i livet, ibland finns det mycket tid (kanske...) och oftast finns det ingen. Själv har jag ca 2 timmars "egen tid" i veckan känns det som. Och då är det mycket som ska hinnas med haha. Har laddat med ett paraply nu när det är Pengaregn på ingång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog bara att acceptera att det i vissa perioder av livet finns jäkligt lite egen-tid...men men bara att försöka göra det bästa av situationen:)

   Grymt att du plockat fram paraplyet, jag ska se till att regnet håller i sig;)

   MvH Pengaregn

   Radera
 5. Njut av krediten, det snabba lånet, garanterat på 72 timmar och fortsätt välja ditt nya livsprojekt. Vi erbjuder lån till alla seriösa personer i behov: offentliga och privata företag med en räntesats om 3%. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Tack för att du kontaktade oss för mer information.

  E-post ( georges.matvinc@gmail.com )

  WhastApp: +33 756924191

  SvaraRadera
 6. DU BEHÖVER LÅN
  Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
  EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
  Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter Karlson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail com
  Gud välsigne.com dig, herr REMY FINK

  SvaraRadera