måndag 15 februari 2016

Hur svårt kan det vara att blogga?Hur svårt kan det vara att blogga?

Ja rätt så svårt har det visat sig. Inläggen ser olika ut, olika typsnitt på text... Jag får väl se bloggandet som ett lärande precis som jag ser på mina ekonomiska förehavanden. Man kan inte vara en mästare från start, så är det bara. Jag hoppas bara att jag har insikten att kunna lära mig och bli bättre.

Har ni som sveper förbi bloggen några tips på hur man kan få den att se lite mer ”inte gjord av en 5-åring” ut? Dela gärna med er!

Efter förra veckans berg-o-dalbana på börsen verkar det blåsa lite mer positiva vindar och önskan om att ha en ordentlig krigskassa är stor. Många fina bolag är på ”rea” nu och det hade varit fint att lägga några av dom i portföljen.

MvH Pengaregn

5 kommentarer:

 1. Testa att söka på free blogger templates så lär du hitta lite mallar som är färdiga att installera. :)
  Trevlig blogg du har, jag kommer helt klart att börja läsa. :)

  Förresten, om du vill ha kommentarer på din blogg bör du lägga till så att även anonyma läsare kan kommentera. För mig som har Wordpress fungerar det inte att skriva in mina uppgifter.

  /Mot det fria livet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå där!

   Tusen tack för tipsen och för att du är inne och läser. Free bloggar templates ska kollas in under kvällen:)

   Angående kommentarerna så fixar jag det nu på en gång, tack för att du uppmärksammade det för mig.

   Hoppas vi hörs framöver, ska bli intressant att följa din resa med.

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Jag tycker att din blogg ser bra ut! Det är svårt såhär i början! Kul med en ny blogg! Läser allt jag kommer över i ekonomi väg=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå där!

   Tusen tack för dina uppmuntrande ord. Nej helt lätt är det inte såhär i början men förhoppningsvis lär man sig mer och mer och blir bättre och bättre på både bloggande, investeringar och livet i allmänhet:)

   Superkul att du är inne och läser och kommenterar. Gillar din blogg skarpt också och jag tycker ni är grymma som kämpar på!

   Trevlig helg.

   MvH Pengaregn

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera