tisdag 1 mars 2016

Rastlösheten


Att bygga en pengamaskin är såklart inte gjort på en pisskvart och det har jag heller aldrig trott. Jag vet dock inte hur ni andra har det med rastlösheten? För egen del känns det just nu som jag sitter på mina händer och bara väntar. Väntar på mer pengar att göda pengamaskinen med. Just såhär i månadsskiftet är dom där nya pengarna en bra bit bort. Vad gör ni då?

Självklart läser jag så mycket som jag kan för att öka på min kunskap samtidigt som vi jobbar på att sälja av saker för att få mer kapital. Men just det där aktiva jobbet med pengamaskinen saknar jag. Tänk om man kunde få lön en gång veckan istället.

Det ser ändå väldigt ljust ut på horisonten med stundande utdelningar under månaden och det verkar som att, i alla fall delar av, mitt arv kommer att börja trilla in från och med slutet av mars månad och då börjar resan på allvar. Hoppas ni hänger med då!

MvH Pengaregn

6 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig i din rastlöshet, jag sitter ofta och drömmer mig bort till nästa lön och då nästa investering! Men jag har som utmaning att varje månad tjäna mig en hacka från något annat än jobbet, det hjälper mig att dels fördriva tiden men också att få upp inkomsten! Du kanske borde titta på något sådant?

  //U :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenare Nissen! Den utmaning du nämner är aktuell för mig också, försöker allt få in några extra kronor. Det är väl bara att kämpa på helt enkelt :)

   Tack för att du kommenterar!

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Hahaha :-) Samma känsla här. Extra trist när den lilla pengahögen fn minskar. Men det är bara att tänka långsiktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bedrövlig känsla;) Just nu har min pengahög faktiskt ökat endel så på just det kan jag inte klaga :)

   Ha det gott!

   MvH Pengaregn

   Radera
 3. Precis som Utdelningsnissen skriver här ovan så får man göra mindre saker för att sysselsätta sig mellan lönerna. Jag har börjat med köpfria dagar och det har funkat riktigt bra för mig, men det kanske är svårare när man som du(tror jag?) har familj osv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj!

   Jo lite olika saker gör jag allt för att utmana mig och för att öka inkomsten. Köpfria dagar kan ju vara ett toppenalternativ men precis som du säger kan det vara klurigare när man har familj (som jag har). Dom senaste dagarna har jag iofs låtit Visa-kortet vila :)

   Ha en fin dag!

   MvH Pengaregn

   Radera