fredag 2 februari 2018

Bra start på utdelningsåret


Det tog inte många dagar in på det nya året innan dom första slantarna började trilla in. Först ut var den kanadensiska energikoncernen Transalta och efter det har en hel radda bolag delat med sig. Enda svenska bolaget som bidrog till månadens skörd var Hemfosa.


Sammanlagt landade slutsumman på 293,96:- efter dragen källskatt. Jämfört med många andra är det här såklart en struntsumma men om jag jämför med mig själv (som jag nu för första gången kan göra för en januarimånad) så kan jag se att utdelningar har ökat med 161% och det är jag helt klart nöjd med. Att jämföra sig med andra är ju förövrigt bara ett vansinne. Det är märkligt att så många har en tendens att göra just det. Det är din egen resa som räknas, ingen annans!

Många bäckar små... Och denna bäck, precis som alla andra mina pengabäckar, återinvesteras självklart till 100% för att förhoppningsvis kunna skapa en riktig flodvåg framöver.


FLiken kring kommande utdelningar på Avanza börjar nu se riktigt smaskig ut och än är det en hel drös bolag som inte kommit med sina årsrapporter än. Jag håller självklart tummarna på utdelningshöjningar från merparten av dom.

Hoppas ni får en fantastisk helg!

MvH Pengaregn

PS: Ni har väl inte missat mitt utdelningsark som hela tiden är uppdaterat? Ni når det genom att klicka HÄR DS

5 kommentarer:

 1. Nästan 300 kr är inte fy skam. Själv fick jag drygt 100 kr. Du gör rätt i att inte jämföra dig med andra, det finns alltid de som ska vara värre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej för en månad som januari så tycker jag det är helt okej:) Och min ökning jämfört mot tidigare år är jag grymt nöjd med!

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Behöver du brådskande lån ?
  Du har svårt att lösa dina olika problem; att starta ditt eget företag Privata och offentliga företag; bönder och andra. Inga bekymmer, bygg ditt liv genom våra olika låneerbjudanden på 72 timmar, snabb kredit och garanterat upp till 10.000.000. Våra villkor är mycket enkla för alla seriösa och ärliga människor som kan återbetala det med en ränta på 3%. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Kontakta oss för mer information.

  E-post: georges.matvinc@gmail.com

  WhastApp: +33 756924191

  SvaraRadera
 3. Hej herr fru
  När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
  Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
  Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
  Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal garanti för att få finansiering för vi har en A + rating i finansiering. Frank Lån Tjänster (FLS) genom åren har varit högt rankad som en av de bästa online-företag med en billigare ränta. Om du är i behov av finansiering, tveka inte att kontakta oss via telefon (+1-713-389-6778) eller E-post: k.frankloans@gmail.com

  SvaraRadera