torsdag 1 februari 2018

Det är mycket nu!


Det är väl fasen att det ska vara så svårt att få till tiden till att blogga när det faktiskt är något som jag verkligen uppskattar. Är det något alla gurus förespråkar så är det just att ägna sig åt saker som ger en energi och undvika sånt som inte ger energi. I mitt fall så skulle det kunna innebära att jag skulle blogga mer, skriva mer musik och träna mer för att få energi. För att dra ned på det som slukar energi så skulle jag ju kunna säga upp mig till exempel. Nu är ju steg två kanske inte gjort sådär över en natt men tro mig, jag jobbar på det!

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag och min sambo blivit företagare. Än är vi inte riktigt igång då det har strulat kraftigt med bland annat banken men allt borde var löst innan nästa vecka är slut. Det märks en otrolig skillnad på min motivation när jag sitter och pysslar med något som har med företaget att göra eller när jag tänker på olika planer för framtiden. Jag blir taggad, grymt taggad!

Förhoppningen är självklart att på sikt enbart jobba med vårt företag. I min värld skulle det isånnafall innebära att jag bara skulle jobba med sånt som jag har en passion för och som jag tycker är kul. Alla har vi olika mål med våra investeringar. Min är inte att gå i tidigt pension utan snarare att kunna skifta över mitt arbete mer och mer mot sånt som jag själv väljer. Mina pengar ska möjliggöra friheten att kunna välja själv!

Att fila på upplägg för ens eget levebröd är sannerligen spännande. Här finns alla möjligheter att skapa sitt drömliv och förutom att börja det bygget genom företaget känns det som att vi tagit ett helhetsgrepp kring planen för även resten av våra liv. Varje del spelar in.

Grymt kul!

När fasen ska du säga något om portföljen, vinstvarningarna och utdelningarna då? :)

Det rullar på helt klart. Månadsköpen har fortsatt och portföljen ligger nu kring 430 000:-! Dom senaste veckorna har varit ganska tuffa för portföljvärdet men det är bara att köra på och känna sig trygg i sin långsiktighet.

Jag ser en ljusning rent tidsmässigt just nu och jag hoppas att det ska leda till att jag kan klämma ur mig lite fler inlägg. Som sagt, blogga är kul och jag vill blogga mer!

MvH Pengaregn

2 kommentarer:

 1. Grattis till företaget! Vad skall ni ha för verksamhet? /Aktieflickvännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Vi kommer pyssla med lite av varje men fokus ligger på skapande av onlineinnehåll skulle man väl kunna säga. Vill inte riktigt gå in i detalj i dagsläget på vad det är vi ska pyssla med;)

   MvH Pengaregn

   Radera