tisdag 17 maj 2016

Pengaregn VS Banken Rond 2 Handelsbanken


Idag var det meningen att gonggongen för rond 2 i bankkampen skulle slå. Dessvärre ställdes mötet in p.g.a sjukdom. Något besked lämnades inte till mig och min vilja att flytta över mina sparpengar fick sig en ordentlig törn. Nej bättre kundbemötande än så förväntar jag mig. Vi får se när ronden kan tänkas gå av stapeln. Förhoppningsvis hör dom av sig inom kort så jag kan börja sammanställa deras olika erbjudanden och ta ett beslut om var jag vill ha mina bankaffärer

Jag har hittills inte hört något mer från Swedbank. De skulle återkomma till mig med ett förslag gällande våra lån och eventuella motkrav gällande placering av pengar. Som sagt, inga besked ännu.

To be continued...

MvH Pengaregn

4 kommentarer:

 1. Verkar inte lätt det där. Jag borde någon gång ta tag i det där med bank och bolån. Idag är det bekvämt med SBAB men som sagt framöver så kanske det finns intresse för annat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae lite bök är det väl men förhoppningsvis kan det vara värt det på sikt. Det här är första gången jag gör något dylikt och har tidigare bara låtit åren rulla på hos min nuvarande bank så jag förstår det där med bekvämligheten:)

   MvH Pengaregn

   Radera
 2. Märkligt att bankerna verkar ointresserade. Du borde vara en lysande kund med både bolån och ett ordentligt sparande. De skulle tjäna i två ändar...

  Mvh Avfart Frihet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min tanke också! Men vi får se vad slutresultatet blir.

   Kul att du hittat hit och kommenterar:)

   MvH Pengaregn

   Radera